<h2>ΑΦΟΙ ΜΑΜΑΛΗ</h2><p>ενεργειακά τζάκια</p> <h2>ΑΦΟΙ ΜΑΜΑΛΗ</h2><p>Πατητή τσιμεντοκονία</p> <h2>ΑΦΟΙ ΜΑΜΑΛΗ</h2><p>Μονωτικά & στεγανωτικά υλικά</p>
Previous Next
ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ

// ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ
 

Αδρανή υλικά ονομάζονται τα λίθινα, φυσικά ή βιομηχανικά υλικά που χρησιμοποιούνται στα τεχνικά έργα είτε με άλλο συγκολλητικό υλικό ή αυτούσια. Ανάλογα με την προέλευση τους χωρίζονται σε φυσικά, συλλεκτικά, τεχνητά ή ανακυκλωμένα.Τα συνηθέστερα αδρανή υλικά είναι η άμμος (άμμος σπαστός), η αμμοκονία (άμμος θαλάσσης), ο περλίτης (βιομηχανικό ορυκτό το οποίο χρησιμοποιείται και σε διάφορες οικοδομικές χρήσεις), το χαλίκι, η ελαφρόπετρα κτλ.

  • Άμμος
  • Αμμοχάλικο
  • Αμμοκονία
  • Χαλίκι
  • Τούβλα
     

// ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

Για χρήση της ακανόνιστης πλάκας για επενδύσεις τοίχων, εφαρμόζεται ο ίδιος τρόπος με την τοποθέτηση τους στα δάπεδα, αλλά σίγουρα χρειάζεται περισσότερη προσοχή και κατά την τοποθέτηση τους και κατά την αρμολόγηση τους.
Στο κατάστημα μας που βρίσκεται στο Κορωπί θα βρείτε διάφιρα είδη και σχέδια πέτρας.

Σας περιμένουμε για να βρούμε μαζί την κατάλληλη λύση για το σπίτι !

 

" Σκοπός μας είναι η πλήρης και έγκυρη ενημέρωσή σας και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα μονώσεων, οικοδομικών υλικών, αδρανή υλικών, ενεργειακών τζακιών και θερμοπροσόψεων για την κάλυψη των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να επιτύχουμε την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας και την εξοικονόμηση ενέργειας του σπιτιού σας. "

 


 


ΑΦΟΙ ΜΑΜΑΛΗ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

 Τ: 2109731242 , Κ: 6977399683